Vaimsus argielus. Tagasivaade holistilise regressiooniteraapia õpingutele.

15. sept. 2014 | Meie lood, Tagasiside

Postituse autor: Holistika Instituut

Koolitaja Ingelise Israel vahendab holistilise treeningu ja teraapiaõppe teekonna kogemusi oma “Elu hetkede raamatu” blogis.

15. aprill 2010. Esimene holistilise treeningu kursuse koolituspäev. Ühelt poolt olen ma ootusärev ja põnevil. Teiselt poolt… on minus miski seletamatu hirm… Ma ei tea mis see on ja kust tuleb. Armastan ju uut ja seda, mida pole enne kogetud. Aga mis on see hirm…? Kas ma kardan seda, et ma „keeran selle kursusega ära“? Et kaotan sideme reaalse maailmaga? Kas see on sellest, et astun teele, mis muudab mu elu? Jäädavalt… Tean ju ise, et pigem olen ma mugavast ja materiaalsest maailmast rohkem kinni hoidnud kui ma tahaks..

Loe edasi Ingelise blogist…

Loe ka neid postitusi:

0 Kommentaari

Komenteeri postitust

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga